Zanimaju Vas zagrebački hoteli, moteli i prenoćišta? Ne trebate tražiti dalje, Sobe i apartmani Altis nude najbolje cijene uz izvrsnu kvalitetu.

Postojimo od 2007. godine pa smo danas među najpoznatijim iznajmljivačima soba i studio apartmana. Kategorizirani smo sa 3 zvjezdice.

Gdje se nalazimo?

Lokacija našeg objekta je na Laništu, dijelu Novog Zagreba koji je poznat po šoping centru Arena Zagreb. Naša lokacija posebno je pogodna gostima koji dolaze iz pravca Jadrana jer ne morate ulaziti u gradske gužve a istovremeno su Vam blizu svi dijelovi grada.

Svi značajniji sadržaji poput kafića, restorana, trgovina i butika nalaze se u Arena Centru koji je pješice od našeg objekta udaljen svega 5 minuta.

Zagrebački hoteli, moteli i prenoćištaPonuda soba i studio apartmana

Kako nam se kroz tradiciju najma  pokazalo kako gosti često osim soba trebaju i apartmane kako bi mogli pripravljati hranu te tako uštedjeti ili uživati u vlastitoj kuhinji, uveli smo u našu ponudu i studio apartmane.

Što se tiče soba, možemo Vam ponuditi jednokrevetnu sobu, dvokrevetne sobe te studio apartmane.

Cijene soba i apartmana

Cijenama smo rangirani među najpovoljnijima između ostalih hotela, motela i prenoćišta u Zagrebu. Tako Vam možemo ponuditi jednokrevetnu sobu v eć od 200 do 230 kuna.

Dvokrevetne sobe imamo po cijeni od 250 kuna do 290 kuna.

Opremljenost soba i apartmana

Željeli smo postići da se naši gosti osjećaju što je moguće bolje u našim sobama i apartmanima pa smo veliku pažnju posvetili uređenju interijera.

Što se tiče opremljenosti, sve sobe i studio apartmani u potpunosti su opremljeni za dulji i kraći boravak. Sve sobe i studio apartmani imaju klima uređaj, centralno grijanje, bežični internet, LCD TV te osiguran parking.