Arena centar savršeno je mjesto za dobar shopping i dobru zabavu.  Od svih velikih zagrebačkih trgovačkih centara, ovaj mi je najdraži upravo zbog toga što znam da unutar njega mogu pronaći sve, a shoppingiranje privesti kraju u modernom McDonald’su ili McCaféu sa širokom ponudom vrhunske kave, torti i kolača.

Za one koji vole satima hodati po trgovačkim centrima, Arena Centar odličan je izbor. Za one koji pak nisu veliki ljubitelji beskonačnog traganja za odjećom, ovaj centar svejedno je odličan izbor!

arena centar

Kako biste se lakše snašli u velikim hodnicima i među bezbrojnim izlozima, unutrašnjost centra koncipirana je prema hrvatskim regijama – Zagrebu, Dalmaciji, Istri, Slavoniji i Lici. Dovoljno je pogledati popis trgovina koji se nalazi na svakom katu, provjeriti u kojoj od regija se nalazi vaša omiljena trgovina i već ste uštedjeli minimalno pola sata besciljnog lutanja.

Sadržaji koje nudi Arena Centar

Svi koji su bar jednom posjetili ovaj shopping centar, mogli bi se složiti oko jedne stvari – Arena Centar više je od shopping centra. Na 175 000 m² očekuje vas 10 velikih, preko 200 srednjih i manjih trgovina te Interspar, najveći hipermarket u Hrvatskoj.

Arena Centar može se pohvaliti i prvim IMAX kinom u regiji, ali i neizostavnim multipleksom Cinestar te luksuznim Gold Class by American Express kino dvoranama.

Posjet ovom centru zanimljiv je koliko i cjelodnevni izlet u prirodi – svatko za sebe može pronaći ono što ga opušta i čini sretnim. Ugodno vanjsko okruženje, ali i unutarnja velika igraonica čine Arena centar idealnim mjestom za obitelji s malom djecom, osobito kada je planu veći shopping koji za djecu obični nije toliko zanimljiv kao roditeljima.

arena centar

Kako do Arena Centra?

Iako je daleko od samog centra grada, Arena Centar dobro je s njim povezana. Prilikom izgradnje Arene Zagreb izgrađene su nove prometnice i prilagođene postojeće kako bi se olakšao brži pristup dvorani, a tako i Arena Centru.

Postoje više opcija dolaska do Arene Zagreb: automobilom, autobusom, tramvajem ili pak pješice. Autobusna linija 234 koja polazi s Glavnog kolodvora u smjeru Arena vozi svakih 25 minuta, dok besplatan autobus Arena Centra vozi i odvozi  posjetitelje otprilike svakih 30-ak minuta.

Iskoristite priliku za shopping, šetanje ili odmaranje uz dobar film u ovom modernom shopping centru u blizini veličanstvene Arene Zagreb.