Ukoliko ste u potrazi za trokrevetnim sobama u Zagrebu, ne morate tražiti dalje – odaberite Sobe i apartmane Altis. U ovome članku donosimo Vam kratku prezentaciju naše sobe kako biste se uvjerili  da imamo najbolju trokrevetnu sobu u Zagrebu.

Često je upoće teško pronaći trokrevetne sobe u ponudi hotela u Zagrebu. Mi smo najstojali uvrstiti što širu paletu soba kako bi svaki gost pronašao nešto za sebe. Tako uz trokrevetnu sobu u ponudi imamo i sobu za jednu osobu, dvije osobe te studio apartmane kapaciteta do četiri osobe.

trokrevetna soba u ZagrebuZa početak idemo nešto reći o našoj lokaciji. Nalazimo se u Novom Zagrebu, točnije na Laništu. Dijelu grada kojii je poznat po čuvenoj rukometnoj dvorani, Areni Zagreb te po najvećem šoping centru u Zagrebu, Arena Centru.

Arena Centar omogućiti će svakom gostu brojne sadržaje poput kina, kuglana, trgovina mješovitom robom, restorana, butika te restorana brzom hranom.

Neki od pozantijih brendova koji se nalaze u Arena Centru su H&M, Zara, Intersparr, McDonald, KFC i Cinestar.
Što se tiče opremljenosti naše trokrevetne sobe u zagrebu ali i ostalih soba tu smo nastojali pružiti gostima maksimalno zadovoljstvo.

Tako naša trokrevetna soba ima osigurani parking gdje ćete moći biti bezbrižni tijekom Vašeg boravka u Zagrebu.

Trokrevetna soba ima osiguranu prostranu kupaonu i WC. Besplatan bežični internet osiguran je za svakog gosta te pokriva cijeli objekat.

Trokrevetna soba nam je klimatizirana pa ćete moći znatno lakše podnositi vruća ljeta koja su česta u Zagrebu.