Noćni život u Zagrebu jednostavno je koncipiran u nekoliko gradskih „žarišta“ dobre zabave. Ako zalutate u bilo koji dio Zagreba, pronaći ćete mjesto za dobru zabavu i kvalitetan izlazak, a to je ono što ovaj grad čini posebno atraktivnim za sve mlade, ali i one koji se tako osjećaju.

Zagreb nudi mnoštvo klubova koji okupljaju sve ljubitelje slične glazbe pa tako glazbene apetite mogu zadovoljiti svi – od rokera preko „šminkera“ pa do ljubitelja narodne glazbe.

Jarun je već odavno poznat kako jezero dobre zabave, a pritom se ne misli samo na dnevnu zabavu uz jezero. Kada se u odrazu jarunske vode pojavi zalazeće sunce, ovo mjesto postaje omiljena lokacija svih onih željnih zabave.

noćni život zagreb

Prema mišljenju mnogih, tamo se nalaze najbolji klubovi u Zagrebu, a na vama je da tu tvrdnju provjerite. Na razmaku od nekoliko stotina metara možete pronaći desetke klubova i kafića, od kojih su najpopularniji Aquarius, Mansion, Gallery i Faces.

Iako blizu jedan drugome, ovi klubovi uvijek su puni – kako ljudi, tako i zabave. Aquarius, Mansion i Gallery nerijetko ugošćuju najbolje svjetske DJ-e i svojim posjetiteljima nude vrhunsku zabavu iz tjedna u tjedan. Svoje apetite na Jarunu mogu zadovoljiti i svi ljubitelji narodne glazbe.

Ekskluzivno uređeni Faces na Jarunu otvoren je svaki dan od 22:00 do 05:00. Nešto dalje od samog jezera Jarun i navedenih klubova, nalazi se popularni klub Roko – kultno mjesto za izlazak brojnih generacija, s više od 50.000 gostiju mjesečno.

Ovo mjesto spaja različite generacije i sklopilo je vjerojatno bezbroj novih prijatelja i parova. Svakako biste trebali provjeriti zašto je ovaj klub omiljena uspomena na studentske dane.

noćni život zagrebU njegovoj blizini, na mjestu starog Inbara, sada se nalazi klub Choice, koji je zahvaljujući svom vrhunski uređenom interijeru te stranim glazbenim hitovima i najboljim DJ-ima brzo zadobio srca svih onih željnih dobrog provoda.

Ako želite potražiti zabavu malo bliže centru grada, i tamo vam se pruža široka paleta mogućnosti. Tkalčićeva ulica i Ilica pravi su primjeri ujedinjavanja različitih kafića na jednom mjestu.

Uz odlične pivnice, poput Olivera Twista i Malog mede, u samom centru grada veliki je izbor noćnih klubova od kojih bih svakako preporučila History i Pepermint, koji su preko dana ugodni kafići, a navečer najdraži izbor velikog broja Zagrepčana i svih onih koji se tako osjećaju.

Od noćnih klubova oko centra, izdvojila bih još i Sax!, klub hrvatskih glazbenika koji pokušava omogućiti što većem broju najkvalitetnijih glazbenika da nađu svoj prostor za nastupe u klubu. Njegov prepoznatljivi stil je glazba uživo.

Kada ispitujete mogućnosti noćnog Zagreba, nipošto ne biste trebali propustiti Green gold, ekskluzivni kompleks centra zabave koji sadrži šest klubova u jednom: Green Gold Club, Habana, 1st coffee, Aussie bar, Hit Club i Al Metro. Budući da je zabava u Green goldu zajamčena 365 dana u godini, trebate samo odabrati bilo koji dan za zabavu – nećete pogriješiti.