Kako biste okarakterizirali „pristupačan smještaj“? Ugodan smještaj koji zadovoljava Vaše potrebe po povoljnoj cijeni! Ako tražite takav smještaj u Zagrebu, došli ste na pravo mjesto i Vaša potraga je uspješno završila.

Zašto je smještaj Altis – ugodan?

Zato što su sve sobe i studio apartmani komforni, lijepog i ugodnog uređenja, sa opremljenosti koja je na razini bilo da je riječ o duljem ili kraćem boravku.

U sklopu soba i apartmana imate na raspolaganju kupaonicu, kuhinju sa svim potrebnim posuđem, štednjakom i frižiderom, anatomske madrace,besplatan bežični internet, LCD televizor, besplatno parkirališno mjesto koje Vam je uvijek na raspolaganju te klima uređaj.

Više o opremljenosti pojedinih soba i apartmana možete pronaći na slijedećem linku: http://www.smjestaj-altis.com/ponuda

pristupačan smještaj u ZagrebuZašto je smještaj Altis – povoljan?

Obzirom da hoteli s tri zvjezdice, koliko ima Altis, nude smještaj po cijenama od 500 do 700 kn, sa smještajem u Altisu definitivno ste prošli znatno povoljnije.

Više o cijenama pojedine sobe ili studio apartmana, možete pronaći na slijedećem linku: http://www.smjestaj-altis.com/cjenik

Osim svega navedenog, definitivno je važna i odlična lokacija smještaja Altis obzirom da se nalazi svega 300 metara od najvećeg i najpopularnijeg shopping centra u Zagrebu – Arena centra te samo 700 metara od impozantne i reprezentativne najveće sportske i koncertne dvorane u Hrvatskoj – Arene Zagreb.

U blizini su i brojni sportski sadržaji, Muzej suvremene umjetnosti, trgovački centar Avenue Mall, Velesajam, omiljeni parkovi i jezera u Zagrebu – Jarun i Bundek, itd.

Do strogog centra Zagreba treba Vam svega desetak minuta automobilom. A ono što je također bitno jest da do nas možete doći bez da uopće ulazite u zagrebačke prometne gužve.

Jednako važna je i iznimna čistoća Altisa kao i ljubaznost domaćina, radi kojih nam se gosti redovito vraćaju već dugi niz godina.

Zbog svega navedenog je smještaj Altis definitvno iznimno pristupačan smještaj u Zagrebu te zadovoljava sve Vaše potrebe i nudi više od tog!

pristupačan smještaj u Zagrebu