Ukoliko tražite povoljan studio apartman u Zagrebu, na pravom ste mjestu. Zašto da plaćate skupe hotele u Zagrebu kada možete dobiti se gotovo duplo manji iznos jednaku kvalitetu.

U ponudi imamo studio apartmane ali i jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe.

Nalazimo se na Laništu, dijelu Novog Zagreba koji je poznat po rukometnoj dvorani Areni Zagreb. Navedena dvorana danas predstavlja jedan od simbola grada Zagreba te se u njoj održavaju svi važniji sportski i zabavni događaji.

studio apartman u ZagrebuU našoj neposrednoj blizini, nalazi se i Arena Centar. Navedeni šoping centar glasi kao najveći u Zagrebu te nudi brojne komercijalne sadržaje.

Osim navedenih sadržaja, svega 10 minuta vožnje automobilom nalazi se centar Zagreba.

Idemo nešto reći o samim studio apartmanima koje nudimo u Zagrebu. Studio apartmani su odlično opremljeni te svaki sadrži zasebnu kupaonu i WC, LCD TV i osiguran parking.

Poznato je kako su Zagrebačke vrućine često nesnošljive pa smo osigurali da u svakom studio apartmanu imate klima uređaj.

Za ugodniji san pobrinuli smo se ortopedskim madracima.

U svakom studio apartmanu imate mini kuhinju ali i pripadajuće posuđe.

Jedna od važnijih komponenti kojima posvećujemo pažnju, jest čistoća. Kako Sobe i apartmani Altis imaju dugu tradiciju u iznajmljivanju soba i apartmana u Zagrebu prepoznali smo kako je gostima jedna od najvažnijih komponenti čistoća. Upravo zato svaku smještajnu jedninicu detaljno čistimo nakon svakog gosta.

Još nekoliko riječi o cijenama. Znamo kako je cijena danas bitna pa tako smatramo kako smo cijene učinili maksimalno pristupačne našim građanima.

Cijene studio apartmana kreću se između 310 kuna i 400 kuna.

Preporučujemo da pogledate i naš niže navedeni promotivni video!