Tijekom godina mijenjala se potražnja i ponuda smještaja u Zagrebu. U početku Zagreb je nudio isključivo hotelski smještaj koji je tako bio izrazito skup. Sobe za dnevni najam  u Zagrebu odnosno za noćenje iznosile su između 600 i 800 kuna.

Kroz vrijeme počelo se pojavljivati sve više privatnih iznajmljivača i malih obiteljskih hotela. I jedni i drugi imali su znatno niže cijene a istovremeno odličnu kvalitetu.

O Smještaju Altis…

Privatni smo iznajmljivači koji postojimo od 2007. Godine te smo se kroz vrijeme afirmirali kao najpoznatiji privatan smještaj u Zagrebu. Kategorizirani smo sa 3 zvjezdice od strane Turističke zajednice grada Zagreba.

Utemeljeni smo kao obiteljski posao pa se kao takvi možemo individualno posvetiti svakom gostu.

 

Sobe i apartmani za dnevni najam

Ne propustite iskoristiti akcijske cijene!

Lokacija…

Nalazimo se u Laništu, dijelu Novog Zagreba koji je prepoznatljiv po rukometnoj dvorani Areni Zagreb te po najvećem šoping centru u Zagrebu, Arena Centru.

Što se tiče udaljenosti od strogog centra grada, ukoliko idete automobilom, trebati će Vam svega 10-15 minuta vožnje.

Zbog velikih i značajnih prometnica koje nas okružuju (Savska ulica, Jadranska avenija, avenija Dubrovnik) dobro smo prometno povezani sa svim dijelovima grada.

Naša ponuda soba i apartmana za dnevni najam u Zagrebu…

Ono što nudimo su sobe i studio apartmani. Što se tiče soba, možemo Vam ponuditi jednokrevetnu sobu, dvokrevetnu sobu i trokrevetnu sobu.

Dvokrevetne sobe imamo sa kuhinjom i bez kuhinje.

Opremljenost soba i studio apartmana…

Kako smo već naveli, obiteljski posao i duga tradicija, „tjerala“ nas je da neprekidno unapređujemo našu uslugu.

Danas su sve naše sobe i studio apartmani opremljeni kako sa kraći boravak, tako i za dulji boravak. Za ugodniji san naših gostiju osigurali smo anatomske madrace. Uz navedeno, imamo u ponudi sobe sa bračnim krevetom i sobe sa razdvojenim krevetima.

Sve sobe i studio apartmani također imaju osiguran besplatan bežični internet, LCD TV i parking.

Cijene soba i studio apartmana…

Cijena soba i apartmana za dnevni najam izuzetno je prilagođen cijenama domaćim gostima. Tako u ponudi imamo dvokrevetne sobe po cijeni između 250 i 290 kuna.

Jednokrevetnu sobu Vam možemo ponuditi između 200 i 230 kuna.