Zašto plaćati skupe hotelske smještaje i hraniti se u restoranima kada možete znatno jeftinije proći najmom apartmana u Zagrebu?

Upravo Sobe i apartmani Altis imaju među najpovoljnijim cijenama studio apartmane u Zagrebu.

Tako nudimo studio apartmane po cijeni od 310 kuna do 400 kuna.

Naša lokacija

Nalazimo se u Novom Zagrebu, nedaleko od Arena Centra i Arene Zagreb. Takva lokacija je pogodna jer se u Areni Zagreb održavaju sve veće koncertne ili sportske manifestacije.

Arena Centar će Vam poslužiti za različite zabavne i komercijalne sadržaje koje nudi. Tako ćete u navedenom centru pronaći butike, kafiće, slastičarne, trgovine, kina i kuglane.

Što se tiče dolaska do centra grada, dobro smo povezani javnim prijevozom a sa automobilo će Vam trebati svega 10 do 15 minuta vožnje.

Povoljni apartmani u ZagrebuPonuda Soba i apartmana Altis

Osim studio apartmana koje nudimo, u ponudi imamo i jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe i trokrevetne sobe.

Dvokrevetne sobe možemo podijeliti na one sa kuhinjom i bez kuhinje te dvokrevetne sobe sa bračnim krevetom i sa razdvojenim krevetom.

Opremljenost naših apartmana

Svi naši studio apartmani imaju zasebnu kupaonu i WC, centralno grijanje i bežični internet.

Što se tiče parkinga, ne morate brinuti, za svaku sobu i studio apartman imamo osiguran parking.

Kako bi imali ugodniji san, osigurali smo anatomske madrace a za bolje podnošenje ljetnih vrućina u Zagrebu, u svakom studio apartmanu imamo instaliran klima uređaj.

Kuhinja je sastavni dio svakog studio apartmana kao i posuđe.

Nadamo se da smo Vam u kratkim crtama uspjeli prezentirati ponudu naših studio apartmana te Vam možemo garantirati da ćemo opravdati Vaše povjerenje.

Preporučujemo da pogledate i naš niže navedeni promotivni video!