Privatni smještaj u Zagrebu je kategorija koja je definitivno doživjela uzlet posljednjih nekoliko godina. Sve je više onih koji su svoj kruh, posao i zanimaciju odlučili potražiti upravo u ovome segmentu.

Međutim, bez obzira na veliki razvoj ovog tržišta, sobe i apartmani Altis su se već dulji niz godina dokazale kao uspješan i kvalitetan pružatelj usluga smještaja u Zagrebu i gosti mu se uvijek rado vraćaju.

povoljan privatni smještaj u ZagrebuBez obzira da li Vam više odgovara soba ili studio apartman, privatni smještaj Altis nudi oboje po povoljnim cijenama, uz visoki standard kvalitete i čistoće.

Lokacija je također jako praktična obzirom da se nalazi na jugozapadnom ulazu u Zagreb te omogućuju dolazak bez da ulazite u prometne gužve Zagreba te uvijek imate osigurano besplatno parkirno mjesto ispred samog objekta. Svega 350 metara od privatnog smještaja Altis nalazi se najveći i najpopularniji trgovački centar u Zagrebu – Arena centar te najveća sportska i koncertna dvorana u

Hrvatskoj uistinu posebnog izgleda – Arena Zagreb.

Tako da na svega 5 minuta šetnje od privatnog smještaja Altis, možete pronaći sve što trebate – dobar šoping za cijelu obitelj, kvalitetne restorane i ugodne kafiće, dječje igraonice, posljednje kino hitove u popularnim kino dvoranama Cinestar i jedinom IMAX kinu u Hrvatskoj, zabavu u velikoj i moderno uređenoj kuglani i mjestima za zabavu, i brojne druge zanimacije koje će zaokupiti Vašu pažnju i kvalitetno ispuniti Vaše vrijeme.

povoljan privatni smještaj u ZagrebuBlizu privatnog smještaja Altis su i dva poznata zagrebačka jezera Jarun i Bundek te jedini golf tereni u Zagrebu  tako da za samo nekoliko minuta automobilom možete nesmetano uživati u prirodi, zelenilu, šetnji i rekreaciji.

Osim toga, u neposrednoj blizini su i još jedan popularni trgovački centar Avenue Mall, Muzej suvremene umjetnosti, Hipodrom, Velesajam, i brojna druga zanimljiva mjesta.

Kada nakon iscrpnog dana dođete u Altis, razveseliti će Vas da Vas u Vašem smještaju dočeka sve što tražite od pravog doma – sve potrepštine u kuhinji, kupaonici i sobi/apartmanu neovisno o duljini Vašeg boravka, anatomski madrac za ugodan san, kvalitetan LCD TV, besplatan bežični internet, klima uređaj koji je nezaobilazni prijatelj u vrućim ljetnim danima te ljubaznost domaćina koja se rijetko sreće.

Uvjereni smo da ćete se nakon prvog dolaska u privatni smještaj Altis – uvijek rado vraćati!