Mnogo gostiju preferira obiteljske privatne hotele u usporedbi s velikim hotelskim lancima kako bi što više dobili osjećaj doma, ugodnosti i pozitivnog ozračja.

Naravno da niti svi obiteljski hoteli ne mogu izazvati takve pozitivne emocije u svome gostu, ali sa zadovoljstvom možemo reći da su Sobe i apartmani Altis u tome definitivno uspjeli!

obiteljski privatni hoteli u ZagrebuDokaz tome je mnoštvo naših dragim stalnih gostiju koji nam se već godinama stalno vraćaju. Najviše naših gostiju dolazi iz Dalmacije, Istre i Kvarnera bilo zbog poslovnih ili turističkih razloga.

Prema odgovorima koje su nam davali te mnoštvu pozitivnih komentara u našoj knjizi gostiju, najviše im odgovara čistoća i visoka kvaliteta smještaja te lokacija kod Arena shopping centra zbog koje ne trebaju uopće ulaziti u prometne gužve, imaju uvijek raspoloživ besplatan parking i sve im je vrlo lako dostupno.

Na raspolaganju su jednokrevetna soba, dvokrevetna ili studio apartman za više osoba. Također se mogu birati smještajne jedinice s kuhinjom ili bez nje, s time da apsolutno sve imaju vlastitu kupaonicu. Bez obzira na smještajnu jedinicu koju odaberete, sve se odlikuju visokom kvalitetom smještaja, iznimnom čistoćom i udobnosti.

Imaju na raspolaganju besplatan bežični internet, LCD TV, besplatno parkirno mjesto ispred samog objekta, anatomske madrace za dobar san te klima uređaj. Kuhinje su opremljene svim potrebnim posuđem, štednjakom i frižiderom.

Kako bi Vaš boravak u obiteljskom privatnom smještaju Altis u Zagrebu, bio što ugodniji, možete se odmoriti i uživati i na našoj velikoj i prekrasnoj terasi veličine čak 75 m2).

obiteljski privatni hoteli u ZagrebuNa svega cca 350 m2 od Altisa nalazi se Arena trgovački centar, koji je po posljednjim anektama čak 80% Zagrepčana odabralo kao omiljeni i najbolji shopping centar.

To naravno nije uopće čudno kada znamo da je riječ o najvećem i najpopularnijem shopping centru među Zagrepčanima, gdje možete naći što god da tražite, bez obzira da li je riječ o dobrim restoranima i kafićima, odličnom shoppingu ili zabavi u vidu modernih kino dvorana, kuglane, bilijara i ostalih mjesta za dobar provod i ugodne trenutke.