Zašto da plaćate skupe hotele u Zagrebu kada možete dobiti niskobudžetni obiteljski hotel Altis u Zagrebu po znatno povoljnijoj cijeni.

Ipak, u današnje vrijeme sve više se gleda „svaka kuna“ pa tako ušteda koja zna biti do 50 % od cijene skupih hotela u Zagrebu, znači puno.

Primjerice, dvokrevetna soba u našem obiteljskom niskobudžetnom hotelu Altis u Zagrebu košta 250 do 290 kuna a u hotelima iste kategorije cijene se kreću između 500 i 700 kuna.

Ušteda od oko 250 kuna po noćenju nije mala, zar ne?

 

niskobudžetni hoteli u Zagrebu

Zašto plaćati više?

A sada ukratko o nama…

Smještaj Altis postoji od 2007. Godine pa tako danas imamo bogato iskustvo kako sa domaćim tako i sa stranim gostima koji dolaze u posjet Zagrebu.

Utemeljeni smo kao mali obiteljski hotel pri čemu osobitu pažnju dajemo gostoljubivosti prema našim gostima.

Kategorizirani smo sa 3 zvjezdice od Turističke zajednice grada Zagreba.

Gdje se nalazimo?

Sobe i apartmani Altis nalaze se u Novom Zagrebu, još preciznije na Laništu. Navedeni dio grada ima brojne sadržaje koji će Vam uljepšati boravak u Zagrebu.

Arena Zagreb udaljena je svega 10-ak minuta pješice. U navedenoj dvorani održavaju se najvažnija sportska i koncertna događanja.

Arena Centar udaljen je svega 400 metara od našeg hotela te navedeni šoping centar obiluje sadržajima poput butika,trgovina, kina, kuglana, restorana te prodavaonica brze hrane.

Osim toga, naša lokacija je izuzetno blizu centru grada te će Vam trebati svega 10-15 minuta vožnje automobilom do Trga bana Jelačića.

Naša ponuda…

U ponudi imamo sobe i studio apartmane. Postoje različiti razlozi zašto Vam može zatrebati kuhinja tijekom boravka u Zagrebu pa smo željeli omogućiti da imate i takvu mogućnost.

Sobe koje nudimo možemo podjeliti na jednokrevetnu sobu dvokrevetnu sobu te trokrevetnu sobu.

Možete birati sobe sa bračnim krevetom ili sa razdvojenim krevetima.

Cijene niskobudžetnog hotela Altis u Zagrebu…

Naše cijene iznimno su povoljne pa ćete tako pronaći dvokrevetnu sobu po cijeni od 250 kuna do 290 kuna.

Jednokrevetnu sobu imamo među najpovoljnijima u Zagrebu te iznose između 180 i 210 kuna.

Studio apartmani su cijenom u rasponu od 310 do 400 kuna za dvije osobe.