U situaciji ste da tražite niskobudžetni hotel u Zagrebu? Bez obzira da li ostajete u hrvatskoj metropli svega par dana ili kroz dulje vrijeme, ne želite potrošiti puno novaca na smještaj?

Imamo rješenje za Vas i dobro da ste došli upravo na ovo mjesto!

Niskobudžetni hoteli samim svojim nazivom podrazumijevaju povoljniji smještaj. Za takvu kategoriju cijena, niskobudžetni hoteli u Zagrebu bili bi hoteli od dvije, eventualno tri zvjezdice. Altis ima tri zvjezdice tako da spada u sami vrh takve kategorije.

Sa svojim cijenama definitivno odgovara niskobudžetnom hotelu. U njegove povoljne cijene se možete uvjeriti i sami na linku: http://www.smjestaj-altis.com/cjenik

niskobudžetni hotel u ZagrebuOno što je također bolje kod Altisa nego kod ostalih niskobudžetnih hotela je činjenica da možete iznajmiti i sobe (jednokrevetne, dvokrevetne ili trokrevetne) i studio apartmane za više osoba tako da Vam cijena u konačnici može biti i znatno povoljnija negoli je u klasičnom hotelu.

Primjerice, u hotelu su sobe često jednokrevetne ili dvokrevetne, eventualno trokrevetne pa je u slučaju više osoba potrebno uzeti i više soba (u ovom slučaju se može uzeti i studio apartman koji tako ima znatno povoljniju cijenu nego uzimanje nekoliko soba u hotelu).

Opremljenost Altisa je također znatno bolja negoli kod ostalih niskobudžetnih hotela, obzirom da za povoljnu cijenu nudi izvrsnu opremljenost, iznimno ugodan i lijepo uređen smještaj te vrhunsku čistoću.

U sklopu sobe ili studio apartmana imate kupaonicu, kuhinju sa svim posuđem, frižiderom i štednjakom, besplatan bežični internet, besplatan parking ispred samog objekta, LCD televizor, klima uređaj i anatomske madrace za kvalitetan san.

Lokacija je također iznimno pogodna. Do Altisa se dolazi bez ulaska u ikakve zagrebačke prometne gužve obzirom da se nalazi na jugozapadnom ulasku u Grad, a prometno je odlično povezan sa svim dijelovima Zagreba.

niskobudžetni hotel u ZagrebuNa samo 300 metara od Altisa nalazi se najpoznatiji i najveći trgovački centar u Zagrebu kojega je 80% Zagrepčana odabralo kao svoj omiljeni shopping centar, u kojemu nalaze sve što traže i odlično se provode, jedu i zabavljaju (u sklopu centra su i brojni restorani, kafići, kino dvorane, velika moderna kuglana te razna druga popularna mjesta za zabavu).

Ako ste možda došli na neki koncert ili sportsko događanje, biti će Vam definitivno drago da čujete da je Altis svega 700 metara od najveće i najpoznatije koncertne i sportske dvorane u Hrvatskoj – Arene Zagreb, stvarno impresivnog izgleda.

U blizini su i brojni drugi sportski, kulturni ili zabavni sadržaji poput raznih sportskih terena, Muzeja suvremene umjetnosti, shopping centra Avenue Mall, poznatih zagrebačkih jezera i šetnica Jarun i Bundek, dok je jezero Jarun i nezaobilazno mjesto za zabavu te dnevna druženja ili pak noćne izlaske.

Strogi centar Zagreba je udaljen svega desetak minuta automobilom.

Kako i sami vidite, definitvno najbolji odabir ako tražite niskobudžetni hotel u Zagrebu je upravo – Altis!