Dolazite u Zagreb i još ne znate u kojem motelu odsjesti? Vašoj potrazi je kraj jer ste došli na pravo mjesto. Sobe i apartmani Altis nude izninimno povoljne cijene motelskog smještaja. Tako nudimo jednokrevetne sobe u rasponu od 200 kuna do 230 kuna a dvokrevetne sobe u rasponu od 250 do 310 kuna.

Moteli u ZagrebuO nama

Sobe i apartmani Altis djeluju od 2007. godine te su danas jedan od najpoznatijih motelskih smještaja u Zagrebu.

Navedeni posao je obiteljski pa se tako maksimalno nastoji udovoljiti potrebama gosta.

Kategorizirani smo sa 3 zvjezdice od strane turističke zajednice grada Zagreba.

Gdje se nalazimo?

Lokacija Soba i apartmana Altis je u Novom Zagrebu, svega 400 metara od poznatog Zagrebačkog šoping centra, Arena Centra.

Upravo takva lokacija omogućiti će izbjegavanje čestih gradskih gužvi a istovremeno imate blizinu centra Zagreba. Do centra grada trebati će Vam svega 10 – 15 minuta vožnje automobilom.

Što nudimo?

U ponudi imamo sobe i studio apartmane pa tako možete odabrati ono što Vam više treba s obzirom na duljinu boravka ili druge potrebe.

Što se tiče soba, možete odabrati između jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe.

Što se tiče studio apartmana možete odlučiti između dva studio apartmana koja se razlikuju po veličini i uređenju interijera.

Opremljenost soba i apartmana

Sobe i studio apartmani opremljeni su svime potrebnim za kraći i dulji boravak. Tako svaka soba i studio apartman imaju zaseban WC i kupaonu, LCD TV, bežični internet i anatomske madrace.

Kako biste lakše podnosili ljetne vrućine koje su česte tijekom ljetnih mjeseci osigurali smo klima uređaje u svaku sobu i studio apartmane.

Želimo istaknuti kako iznimnu pažnju dajemo čistoći svih soba i apartmana. Nakon svakog gosta detaljno čistimo sobe i apartmane u što ćete se uvjeriti svojim dolaskom.

Nadamo se da smo Vas uvjerili u našu kvalitetu te da je Vaša potraga za motelima u Zagrebu završena.

Preporučujemo da pogledate i naš niže navedeni promotivni video!