Jednokrevetna soba je učestalo traženi oblik smještaja kod nas. Navedeno je prvenstveno stoga što nam dolazi dosta dragih gostiju iz poslovnih razloga. Jednokrevetna soba u Altisu sadrži sve što bi Vam moglo zatrebati za dulji ili kraći boravak u Zagrebu.

Soba je izuzetno komforna, s ugodnom kupaonicom, LCD TV-om, anatomskim madracom za kvalitetan san, besplatnim bežičnim internetom te besplatnim parkingom koji je za Vas uvijek raspoloživ.

Jednokrevetna soba u ZagrebuKako bi Vaš boravak bio što ugodniji i zabavniji, na svega 5 minuta pješice od nas imate na raspolaganju zabavu u najvećem i najpopularnijem zagrebačkom trgovačkom centru Arena.

Tu možete naći dobre restorane za povoljne cijene, ugodne kafiće, dobra i raznolik šoping za svačiji ukus, nekoliko kino dvorana i jedinu IMAX dvoranu u Hrvatskoj, veliku modernu dvoranu i brojan druga mjesta za zabavu i ugodne trenutke.

Ako se želite nakon posla rekreirati, u našem objektu se nalazi i izuzetno moderna i luksuzna dvorana za vježbanje, masažu i tretmane za oblikovanje tijela Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis.

Osim toga, na svega par minuta od Soba i apartmana Altis naići ćete na dva najveća bazena u Zagrebu – Mladost i Utrine, Savski nasip – popularno mjesto za rekreaciju, brojni tereni za badminton, tenis, nogomet, košarku, squash, jedine golf terene u Zagrebu Golf&Country Club Zagreb i još mnoštvo drugih korisnih i dobrih mjesta za održavanje Vašeg duha i tijela zdravima.

Također su u neposrednoj blizini i dva poznata jezera, omiljena za uživanje i rekreaciju kod Zagrepčana – Jarun i Bundek.

Osim u svemu navedenom, svoje vrijeme možete korisno iskoristiti i u obližnjim zanimljivostima – Muzeju za suvremenu umjetnost, popularnom trgovačkom centru Avenue Mall, Hipodromu, Velesajmu, i raznim drugim.

Ukoliko se odlučite na šetnju po centru Zagreba, do strogog centra imate oko desetak minuta automobilom.

Zbog svega navedenog te iznimne čistoće smještaja i ljubaznosti domaćina, svi naši gosti nam se uvijek rado vraćaju!

Jednokrevetna soba u Zagrebu