Dolazite u Zagreb i zanima Vas što odabrati između motela, prenoćišta, hotela i privatnih smještaja? Za početak možemo reći kako danas sve više domaćih gostiju bira manje obiteljske hotele ili privatne smještaje. Najveći razlog tome jest cijena.

Kako je Hrvatskom gostu često skupo platiti 450 do 700 kuna za dvokrevetnu sobu u hotelima ranga 3 zvjezdice sve je više onih koji traže manje hotele ili privatne smještaje koji im mogu ponuditi znatno jeftiniju cijenu uz jednaku a ponekad i bolju kvalitetu.

 

Zagreb – moteli, prenoćišta, hoteli ili privatan smještaj

Ne propustite iskoristiti akcijske cijene koje nudimo!

Ukratko o nama…

Sobe i apartmani Altis su privatan smještaj koji funkcionira po principu malog obiteljskog hotela.

Postojimo od 2007. godine što nas svrstava među iznajmljivače sa najduljom tradicijom.

Kategorizirani smo sa 3 zvjezdice od strane Turističke zajednice grada Zagreba.

Što nudimo?

U našoj ponudi možete pronaći sobe i studio apartmane. Što se tiče soba, možete birati između jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe te studio apartmana.

Upravo takav veći izbor omogućiti će Vam da odaberete ono što Vam najviše odgovara s obzirom na duljinu boravka i potrebe. Što se tiče hotela, prenoćišta i motela u Zagrebu većinom ste ograničeni na jednokrevetne i dvokrevetne sobe pa teko naš smještaj može imati velike prednosti u situacijama kada tražite trokrevetnu sobu ili studio apartman.

Naša lokacija…

Nalazimo se u Novom Zagrebu, točnije na Laništu. Navedeni dio grada poznat je po rukometnoj dvorani Arena Zagte po najvećem šoping centru u Zagrebu, Arena Centru.

Navedeni šoping centar udaljen je svega 400 metara od našeg objekta te će vam trebati 5 minuta lagane šetnje do njega. Osim navedenih objekata, oko 10 minuta vožnje automobilom od nas nalaze se park Jarun i park Bundek.

Zagrebački Velesajam udaljen je svega 5 minuta vožnje automobilom.

Cijene soba i apartmana…

Kako smo već naveli, imamo među najpovoljnijim cijenama smještaja u Zagrebu. Tako u ponudi imamo jednokrevetnu sobu od 200 kuna a dvokrevetne sobe u rasponu od 250 do 290 kuna.

Nadamo se da smo Vam pomogli pri odabiru noćenja u Zagrebu i odluci između motela, hotela, prenoćišta i privatnih smještaja u Zagrebu.