U potrazi ste za prenoćištem u  Zagrebu? Donosimo Vam prezentaciju našeg smještaja – Soba i apartmana Altis. Za početak, želimo naglasiti kako Sobe i apartmani Altis posluju već dugi niz godina te smo se pozicionirali kao jedan od najpoznatijih prenoćišta u Zagrebu.

Gdje se nalazimo?

Naša lokacija je u ulici Put loparica 29 koja se nalazi na Laništu, dijelu Novog Zagreba koji je poznat po rukometnoj dvorani, Areni Zagreb i najvećem šoping centru u Zagrebu, Arena Centru.

Takva lokacija omogućiti će Vam brz dolazak do centra grada a istovremeno ćete biti dovoljno udaljeni od čestih gradskih gužvi.

prenoćište u ZagrebuNaša ponuda

U ponudi imamo jednokrevetnu sobu, dvokrevetnu sobu te studio apartmane.

Što se tiče jednokrevetne sobe, cijena je između 200 kuna i 230 kuna te smatramo kako imamo jednu od najpovoljnijih u Zagrebu.

Cijena dvokrevetne sobe je između 250 i 290 kuna a u ponudi imamo dvokrevetne sobe sa kuhinjom i bez kuhinje te sa francuskim ležajem i sa razdvojenim krevetima.

Opremljenost soba i apartmana

Nastojimo svake godine unaprijediti našu uslugu prema zahtjevima gostiju. Tako smatramo kako su naše sobe danas iznimno opremljene i moderno uređeni.

Kako biste lakše podnijeli Zagrebačke vrućine tijekom ljetnih mjeseci, osigurali smo u svim sobama klima uređaje.

Svaka soba i studio apartman imaju zasebnu kupaonu i wc, bežični interenet te  osiguran parking.

Za bolji i ugodniji san, u svim sobama i studio apartmanima imamo ortopedske madrace.

Zašto odabrati upravo prenoćište Altis?

Naše prenoćište obiteljski je posao pa se trudimo da maksimalno udovoljimo gostu. Osim navedenog, manjih smo kapaciteta pa se možemo znatno bolje posvetiti gostu u odnosu na veće hotelske smještaje.

Čistoći soba i apartmana posvećujemo veliku pažnju jer smatramo kako je ona jedan od osnovnih uvjeta da biste bili zadovoljni prenoćištem u Zagrebu.

Preporučujemo da pogledate i naš niže navedeni promotivni video!