Zanima Vas privatni smještaj u Zagrebu? Nudimo najpovoljnije cijene jednokrevetnih i dvokrevetnih soba u Zagrebu. Tako za primjer navodimo samo neke od cijena koje nudimo.

Ukoliko noćite dvije i više noći, u ponudi imamo jednokrevetnu sobu za 200 kuna. Ukoliko se radi o jednoj noći cijena je 230 kuna.

Dvokrevetne sobe imamo u ponudi u rasponu od 250 kuna do 290 kuna u zavisnosti o tome da li se radi o jednoj noći ili više njih te o tome radi li se o dvokrevetnoj sobi sa kuhinjom ili bez kuhinje.

Za detalje oko cijene, savjetujemo da posljetite link Cjenik ili da nas kontaktirate na desno navedene brojeve telefona.

Naša lokacija

Nalazimo se na Laništu, nedaleko od najvećeg šoping centra u Zagrebu. Takva lokacija našeg privatnog smještaja odlična je za goste koji dolaze iz pravca Jadrana jer nema ulaska u česte gradske gužve.

Istovremeno, do centra grada trebati će Vam svega 10-15 minuta vožnje automobilom.

Privatni smještaj u Zagrebu

Iskoristite odlične akcijske cijene!

Ponuda soba i apartmana

U ponudi imamo različite tipove smještaja te smo na taj način nastojali ugoditi svakom gostu.

Tako ćete pronći jednokrevetnu sobu, dvokrevetne sobe te studio apartmane.

Dvokrevetne sobe imamo u ponudi sa kuhinjom ili bez kuhinje. Također, ukoliko Vas zanima dvokrevetna soba, možete birati između soba sa bračnim krevetom i dvokrevetnih soba sa razdvojenim krevetima.

Opremljenost soba i apartmana

Sve sobe odlikuju se zasebnom kupaonom i WC-om, LCD TV-om te anatomskim madracem. Klima uređaj je također sastavni dio svake sobe i studio apartmana. Na taj ćete način znatno lakše podnositi česte ljetne vrućine u Zagrebu.

Nadalje, svaka soba i studio apartman ima osigurani parking koji je u potpunosti siguran. Cijeli objekt pokriven je bežičnim internetom.