Pitate se gdje možete povoljno prenoćiti u Zagrebu? Na pravom ste mjestu jer naš smještaj Sobe i apartmani Altis mogu ponuditi odlične cijene koje su danas iznimno bitne domaćem gostu.

Danas Zagreb ima znatno bogatiju ponudu povoljnog noćenja bilo hotelskog ili privatnog. Povećanje broja iznajmljivača osiguralo je povoljnije cijene ali i sve bolju kvalitetu.

O nama

Smještaj Altis postoji od 2007. godine te se profilirao kao jedan od najpoznatijih u Zagrebu koji nudi povoljno noćenje u Zagrebu. Utemeljeni smo kao obiteljski posao pa smo se kao takvi trudili da iskoristimo takav koncept kroz osluškivanje želja gostiju.

Imamo mogućnost prilagodbe na različite zahtjeve poput postavljanja pomoćnog kreveta, dječijeg krevetića te glačala i daske za glačanje ukoliko je navedeno potrebno.

Gdje se nalazimo?

Nalazimo se na Laništu, dijelu grada koji je poznat po rukometnoj „ljepotici“ Areni Zagreb te po šoping centru Arena Centar.

Smatramo kako je naša lokacija izuzetno pogodna zbog mira koji dobivate i izbjegavanja čestih gradskih gužvi a istovremeno imate blizinu centru grada.

Gužve u gradu Zagrebu su najučestalije tijekom odlaska na posao i dolaska sa posla. To su periodi od 07.00 do 09.00 h te od 16.00 h do 18.00 h.

Od našeg objekta imate mogućnost i koristiti javni prijevoz sa kojime će Vam trebati svega 30 ak minuta do centra grada.

Povoljno noćenje u Zagrebu

Osigurajte povoljno noćenje uz popuste do 30 %!

Što nudimo?

U našoj ponudi nastojali smo zadovoljiti potrebe svih gostiju. Tako imamo u ponudi jednokrevetnu sobu, dvokrevetne sobe, trokrevetnu sobu te studio apartman.

Dvokrevetne sobe nudimo sa bračnim krevetom i sa razdvojenim krevetima.

Opremljenost soba i apartmana

Nastojali smo iz godine u godinu unapređivati naše usluge pa možemo bez lažne skromnosti reći kako smo jedni od najopremljenih obiteljskih hotela u Zagrebu.

Sve sobe i apartmani opremljeni su kvalitetnim krevetima i madracima kako biste imali što ugodniji san.

Također, svaka soba i studio apartman raspolažu sa vlastitim parkingom, klima uređajem, LCD TV –om te besplatnim bežičnim internetom.

Cijene naših usluga noćenja u Zagrebu…

Nastojali smo naše cijene prilagoditi što više domaćim gostima, iz razloga što zbog naše lokacije najveći broj gostiju dolazi iz područja Jadrana.

Tako možemo ponuditi dvokrevetnu sobu u rasponu od 250 kuna do 290 kuna a jednokrevetnu sobu od 180 do 210 kuna.