Ukoliko ste u potrazi za povoljnim noćenjem u Zagrebu, pogledajte što nudimo! Sobe i apartmani Altis pružaju već dugi niz godina usluge noćenja u Zagrebu.

Znamo kako je našim građanima kod odabira mjesta noćenja jedna od najbitnijih komponenti cijena. Upravo iz toga razloga smatramo kako možemo ponuditi odlične cijene.

Tako u ponudi imamo dvokrevetne sobe u rasponu od 250 kuna do 290 kuna.

Noćenje Zagreb Ukratko o Sobama i apartmanima Altis

Sobe i apartmani Altis obiteljski su posao koji kako smo naveli traje već dugi niz godina. Upravo iz navedenih razloga možete biti sigurni kako ćemo se maksimalno potruditi da se osjećate što je moguće ugodnije.

Kategorizirani smo sa 3 zvjezdice a u našoj ponudi možete pronaći jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe te studio apartmane.

O našoj lokaciji

Smješteni smo na Laništu, nedaleko od Arena Centra i Arene Zagreb. Smatramo kako je naša lokacija izuzetno pogodna za goste koji dolaze sa Jadrana obzirom da se nalazimo uz Jadransku aveniju.

Osim navedene prednosti, naša lokacija praktična je i zbog blizine Arena Centra jer navedeni centar ima pregršt sadržaja.

Ponuda Soba i apartmana Altis

Kako smo naveli, u ponudi Soba i apartmana Altis imamo jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe i studio apartmane.

Dvokrevetne sobe dijelimo u one sa kuhinjom i one bez kuhinje. Također, dvokrevetne sobe imamo u ponudi sa bračnim krevetom i sa odvojenim krevetima.

Zašto smo drugačiji?

Kako je već navedeno, Sobe i apartmani Altis obiteljski su posao pa se tako znatno više kontrolira čistoća nego u velikim hotelima.

Nadalje, izuzetno njegujemo čistoću pa se svaka soba i studio apartman detaljno čiste nakon svakog gosta.

Preporučujemo da pogledate i naš niže navedeni promotivni video!