DA, našli smo garantirano najpovoljnije noćenje u Zagrebu!

Sada možete uživati u iznimno kvalitetnom, čistom i lijepo uređenom smještaju na dobroj lokaciji s time da to ne narušava stanje u Vašem novčaniku. Povoljno, definitivno povoljno noćenje.

Jednokrevetna soba se može naći već od 200 kn, a dvokrevetna već od 250 kn. Odlične cijene se mogu naći i za noćenja više osoba, ovisno o tome da li birate sobe ili studio apartmane.

najpovoljnije noćenje u ZagrebuSvaka soba ili studio apartman imaju vlastitu kupaonicu, kvalitetne ortopedske madrace, LCD TV, klima uređaj i besplatan bežični internet. Smještajne jedinice se mogu birati i po tome želite li kuhinju ili ne. Sve kuhinje u su u sklopu pojedine smještajne jedinice (sobe ili studio apartmana) i potpuno su opremljene (posuđem, priborom za jelo, štednjakom i frižiderom).

Također Vam je uvijek na raspolaganju besplatno parkirališno mjesto ispred samog objekta.

Odlična kvaliteta i čistoća za povoljnu cijenu!

Sama lokacija smještja Altis je akođer izvrsna. Gosti su zadovoljni jer ne trebaju ulaziti u prometne gužve grada Zagreba, uvijek imaju na raspolaganju svoj besplatan parking i na svega su pet minuta hoda od najpopularnijeg i najboljeg šoping centra u Zagrebu – Arene.

Tu se stvarno može naći sve što tražite – odličan šoping, dobri restorani i kafići, mjesta za zabavu poput najmodernijih kino dvorana i jedinog IMAX kina u Hrvatskoj, velike popularne kuglane i ostalih zabavnih igra, itd.

U samoj blizini od smještaja Altis se nalaze i popularna zagrebačka jezera Jarun i Bundek, Muzej suvremene umjetnosti, Velesajam, trgovački centar Avenue Mall, jedini golf tereni u Zagrebu – Golf&Country Club Zagreb, te brojna druga mjesta za zabavu i sport.

Od strogog centra grada Zagreba udaljeni ste svega desetak minuta automobilom.

Uvjerite se sami u garantirano najpovoljnije noćenje u Zagrebu – noćenje u smještaju Altis!

najpovoljnije noćenje u Zagrebu