U potrazi ste za malim privatnim(obiteljskim) hotelima? U tom slučaju, Sobe i apartmani Altis pravi su izbor za Vas. Kvaliteta i povoljne cijene ono su što nas odlikuje!

Danas je cijena jedna od bitnijih komponenti kod odabira određene usluge pa tako smatramo kako ćete odabirom obiteljskih hotela u Zagrebu imati znatno povoljniju cijenu a istovremeno i bolju kvalitetu.

Naša cijena dvokrevetne sobe je između 250 kuna i 290 kuna dok su cijene u većim hotelima iste kategorije od 500 do 700 kuna.

Naša lokacija…

Smjestili smo se u Novom Zagrebu, nedaleko od velikog Zagrebačkog rotora i Jadranse avenije. Upravo zbog toga pogodni smo gostima koji dolaze iz područja Dalmacije i Istre.

Što se tiče sadržaja koji nas okružuju, Arena Centar i Arena Zagreb udaljeni su svega 500 metara od našeg objekta.

Tako će Vam Arena Centar i Arena Zagreb omogućiti korištenje različitih komercijalnih sadržaja.

Arena Centar nudi brojne kafiće, trgovine, butike, kina i kuglane. Poznata rukometna dvorana Arena Zagreb nudi brojne koncerte, sajmove i sportska događanja.

 

Mali privatni (obiteljski) hoteli u Zagreb

Odaberite jeftiniji obiteljski hotel s još boljom kvalitetom!

Ponuda soba i apartmana…

Željeli smo osigurati svakom gostu smještajnu jednicu koja mu najviše odgovara pa smo tako osigurali širi izbor smještaja.

Dakle, u ponudi imamo jednokrevetnu sobu, dvokrevetne sobe, trokrevetnu sobu te studio apartman.

Dvokrevetne sobe možemo podijeliti na onu sa kuhinjom i bez kuhinje te sa bračnim krevetom i odvojenim krevetima.

Uređenje i opremljenost soba i studio apartmana…

Kako smo posao koji se vodi obiteljski nastojali smo uređenju i opremljenosti posvetiti maksimalnu pozornost. Sve sobe i studio apartmani su moderno uređeni te su opremljeni svime što je potrebno za kraći ili dulji kvalitetan boravak.

Sobe i studio apartmani su klimatizirani što će olakšati boravak tijekom vrućih ljetnih mjeseci.

Osim navedenog, sve sobe i studio apartmani sadrže zaseban WC i kupaonu, LCD TV, bežični internet, parking i anatomske madrace.

Preporučujemo da pogledate i naš niže navedeni promotivni video!