Dolaze Vam rodbina ili prijatelji i tražite jeftini apartman u Zagrebu koji im mirna srca možete proporučiti? Možda mislite da to nije lako, ali ste došli na pravo mjesto!

Smještaj Altis je mjesto koje slobodno možete preporučiti svakome! Odlična kvaliteta i opremljenost smještaja, uz povoljne cijene.

jeftin apartman u ZagrebuIako želite jeftini apartman u Zagrebu, u Altisu ćete za te novce dobiti i vrhunsku kvalitetu! Čistoća je jedna od naših osnovnih premisa rada tako da je i to karika koja ovaj smještaj čini nenadmašnim u svojoj kategoriji.

Jednokrevetna, dvokrevetna ili trokrevetna soba ili pak neki od naših studio apartmana, zasigurno će zadovoljiti i najzahtijevnijeg gosta. U sklopu soba i studio apartmana su i kupaonica te kuhinja opremljena frižiderom, štednjakom i svim potrebnim posuđem.

Također imate na raspolaganju LCD TV, klima uređaj, besplatan bežični internet, besplatno parkirališno mjesto ispred samog objekta te anatomske madrace za ugodan san.

Lokacija smještaja Altis je odlična jer do njega dolazite bez da ulazite u zagrebačke prometne gužve, a na svega cca 300 metara udaljenosti nalazi se najbolji i najveći zagrebački shopping centar Arena, kao i najveća sportska i koncertna dvorana Zagreb Arena, koja je poprište mnogih koncerata, sportskih utakmica te raznih drugih zanimljivih manifestacija.

jeftin apartman u ZagrebuU trgovačkom centru Arena uistinu svatko može pronaći nešto za sebe, bez obzira da Cinestar ili jedinom IMAX kinu u Zagrebu, zabavu u najmodernijoj kuglani i odjelu za zabavu u Zagrebu ili pak – odličnu zabavu za svoje najmlađe.

Tako da na svega par minuta hoda ili jednu minnutu automobilom, imate sve što biste mogli zatrebati za dulji ili kraći boravak u Zagrebu.

Ukoliko želite posjetiti uži centar grada Zagreba, korisna je infoprmacija da je udaljen svega desetak minuta automobilom.

U samoj blizini smještaja Altis također su i brojna mjesta za šetnju, dva prekrasna jezera na kojima se Zagrepčani opuštaju i rekreiraju, jedini golf tereni u Zagrebu, brojni restorani, sportski objekti, shopping centar Avenue Mall, Muzej suvremene umjetnosti, Velesajam te razna druga mjesta gdje možete korisno utrošiti svoje vrijeme i uživati u posjetu Zagrebu.

Jeftini apartman u Zagrebu za preporuku? Vaša zagrebačka avantura započinje i završava sa smještajem Altis –  odličnom polazišnom i završnom točkom svakog boravka u Zagrebu!