Dolazite u Zagreb i treba Vam jednokrevetna soba? Sobe i apartmani Altis imaju  najpovoljniju cijenu jednokrevetne sobe u Zagrebu.

Cijena naše jednokrevetne sobe kreće se od 200 kuna do 230 kuna.

Često je teško naći jednokrevetnu sobu u Zagrebu a da je cijena pristupačna. Glavnina hotela ima cijene jednokrevetnih soba kao i dvokrevetne sobe što domaćim gostima često zna biti preskupo.

Iz tog smo razloga željeli osigurati pristupačnu cijenu za jednokrevetnu sobu te maksimalno približiti domaćem gostu.

Jednokrevetna soba ZagrebGdje se nalazimo?

Sobe i apartmani Altis nalaze se na Laništu, dijelu Zagreba koji je poznat po čuvenoj rukometnoj dvorani Areni Zagreb te po najvećem šoping centru, Arena Centru.

Navedena lokacija odlična je zbog blizine centra grada a istovremeno nećete osjetiti česte gradske gužve.

Lanište je jako dobro povezano i sa svim ostalim dijelovima grada što će Vam značiti  ukoliko dolazite poslovno u Zagreb.

U Arena Centru koji je udaljen svega 400 metara od nas pronaći ćete brojne kafiće, trgovine, butike, kina i ostale zabavne sadržaje.

Opremljenost jednokrevetne sobe…

Jednokrevetna soba opremljena je kvalitetno te je pogodna kako za kraći, tako i za dulji boravak. Soba ima kvalitetne krevetne kako biste imali što ugodniji san te kako biste mogli obavljati posao ili uživati u Zagrebu.

Kako u sobi tako i oko cijelog objekta imate pokriven bežični internet.

Tijekom ljetih mjeseci, možete koristiti veliku, moderno uređenu terasu.

Uz navedeno, jednokrevetna soba sadrži LCD TV i parking.

Nadamo se da smo Vam uspjeli predočiti našu ponudu jednokrevetne sobe u Zagrebu a za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte telefonom ili putem e-maila.

Preporučujemo da pogledate i naš niže navedeni promotivni video!