U potrazi ste za nekim od smještaja u zagrebu – hotelima, motelima ili prenoćištima u Zagrebu sa 3 zvjezdice.

Za početak želimo reći kako je Vaša pretraga usmjerena u pravom pravcu neovisno o tome odlučili se za nas ili neki drugi hotel, prenoćište ili motel u Zagrebu.

Razlog je taj što 3 zvjezdice najčešće garantiraju dobru kvalitetu a istovremeno dobivate pristupačnu cijenu, što je naročito bitno domaćim gostima.

 

Hoteli, moteli, prenoćišta, sobe i apartmani u Zagrebu sa 3 zvjezdice

Zašto plaćati više?

Ukratko o nama…

Najam soba i apartmana Altis utemeljen je kao obiteljski posao 2007. Godine pri čemu smo željeli osigurati najbolju moguću ponudu za domaće goste koji dolaze u Zagreb.

Tako smo u našu ponudu uvrstili sobe i studio apartmane. Na taj način dali smo mogućnost gostima korištenja kuhinje ukoliko imaju potrebu za njom.

Što se tiče soba, u ponudi imamo jednokrevetnu sobu, dvokrevetnu osbu te trokrevetnu sobu.

Dvokrevetnu sobu možete odabrati sa bračnim krevetom i sa razdvojenim krevetima.

Gdje se nalazimo?

Nalazimo se u južnom dijelu Zagreba, točnije na Laništu. Navedeni dio grada Zagrebčani prepoznaju prema najvećem šoping centru, Arena Centru. Od navedenog šoping centra, udaljeni smo svega 400 metara.

Znamo kako je domaćim gostima često bitna lokacija smještaja gdje će odsjesti. Najčešći razlozi su ti što je poznato kako je u Zagrebu jako teško pronaći parking. Upravo zato mi smo se pobrinuli da svaki gost ima osigurano parkirno mjesto.

Osim navedenog, svega 100 metara od našeg objekta nalazi se javni gradski prijevoz pa tako možete i njega koristiti ukoliko se na to odlučite.

Opremljenost i uređenje soba i studio apartmana…

Interijeri naših soba i studio apartmana su decntni i moderno uređeni. Sve sobe imaju kvalitetne krevete i madrace, jer bilo da dolazite turistički ili poslovno u Zagreb, trebati će Vam ugodan san.

Uz navedeno, sobe sadrže i LCD TV, kupaonicu, klima uređaj te besplatan bežični internet.

Tijekom ljepših dana, možete uživati u moderno uređenoj ljetnoj terasi.

Cijene soba i studio apartmana…

Naše cijene maksimalno su prilagođene domaćim gostima pa tako u ponudi imamo dvokrevetnu sobu u rasponu od 250 do 290 kuna a jednokrevetnu sobu između 180 kuna i 210 kuna.

Cijene studio apartmana su između 310 i 400 kuna.