Zagreb je Vaša željena destinacija ovog vikenda? Tražite prenoćište koje ispunjava Vašu želju za kvalitetom, ali bez da to previše osjetite u Vašem novčaniku?

Apsolutno najbolje prenoćište u Zagrebu je ALTIS tako da tu možete zadovoljiti uspješno oba navedena kriterija!
Prenoćište Altis nudi više vrsta smještaja, ovisno o Vašim potrebama i broju ljudi u pojedinoj smještajnoj jedinici.

najbolje prenoćište u ZagrebuTako možete prenoćiti u jednokrevetnoj, dvokrevetnoj ili pak višekrevetnoj sobi ili studio apartmanu. Na raspolaganju su Vam kupaonica u svakoj smještajnoj jedinici, ortopedski madraci, LCD TV, besplatan bežični internet, besplatan parking ispred samog prenoćišta, klima uređaj te potpuno opremljena kuhinja ukoliko odaberete takav tip smještaja.

Prenoćište Altis ima i odličnu prednost u svojoj lokaciji. Do njega se dolazi bez ulaženja u zagrebačke prometne gužve i uvijek imate na raspolaganju parkirno mjesto – koje je uz to i besplatno, što definitivno često nije slučaj s prenoćištima u strogom centru Zagreba.

Svega tristo metara od prenoćišta Altis nalazi se najpoznatiji zagrebački shopping kuglana, brojni popularni kafići, restorani i dućani – na svega su pet minuta šetnje od Vašeg smještaja.

U neposrednoj blizini su i najveća sportska i koncertna dvorana u Hrvatskoj – Arena Zagreb, brojna sportska igrališta, šetnice i mjesta za zabavu poput jezera Jarun, Bundek i nasipa uz rijeku Savu, kao i jedini golf teren u Zagrebu i ujedno najpoznatiji u Hrvatskoj, Velesajam, Muzej suvremene umjetnosti, šoping centar Avenue Mall te razna druga zanimljiva i lijepa mjesta na kojima možete dobro utrošiti svoje vrijeme i zadovoljiti potrebe.

Povoljne cijene, odlična ponuda, dobra lokacija i visoka razina čistoće i kvalitete – sve to na jednom mjestu – prenoćištu Altis!

najbolje prenoćište u Zagrebu