Naš novi apartman Cibona nalazi se na adresi Nova cesta 43 na Trešnjevci, u širem centru grada Zagreba. Bilo da ste poslovni gost ili turist željan razgledavanja Zagreba, ova lokacija idealna je polazišna točka za sve Vaše planove. Apartman je ugodan, suvremeno opremljen, blizu tramvajske zone sa brojnim tramvajskim linijama i prema centru Grada i prema drugim dijelovima Zagreba. Ukoliko se odlučite pješice zaputiti u strogi centar Grada, trebati će Vam svega 15-ak minuta ugodne šetnje.

Poznata zagrebačka tržnica sa bogatom povijesti – tzv. Trešnjevački plac – nalazi se na svega 5 minuta hoda od stana. Tu možete pronaći raznovrsnu domaću hranu, ribarnice, mesnice, voće i povrće.

U okruženju samog stana naći ćete brojne kafiće i restorane, Dom športova sa sportskim sadržajima, bazenom te koncertima i ostalim događanjima.

Na raspolaganju imate perilicu rublja i sušilo za kosu u kupaonici, pećnicu, ploču za kuhanje, frižider i zamrzivač u kuhinji, anatomski madrac za ugodan san i zdravu kralježnicu, LCD TV u boravku i spavaćoj sobi, besplatan bežični internet te terasu sa visoko kvalitetnim ratanskim namještajem.

U slučaju duljeg boravka, moguće je korištenje glačala i daske za glačanje.

Posebne pogodnosti:

  • Besplatno korištenje bežičnog interneta
  • LCD u svakoj sobi
  • Korištenje terase sa kvalitetnim ratanskim namještajem
  • Perilica rublja, pećnica, ploča za kuhanje, frižider i zamrzivač
  • Djeca do 5 godina starosti imaju besplatan smještaj, a do 15. godine ostvaruju 50 % popusta, čak i na akcijske cijene!

Cijene najma

Akcijska cijena
1 ili 2 noćenja 3 ili više noćenja Broj osoba
390KN 350KN 1
390KN 350KN 2

Za rezervaciju ovog smještaja posjetite stranicu rezervacija.